Helppo kerrosvanukas ilman maitoa ja gluteenia
Tämä helppo kerrosvanukas toimii täydellisesti, kun kaipaat jotain makeaa ja vaivatonta. Resepti on gluteeniton, maidoton, laktoositon ja vegaaninen.
Ainekset
2 annosta tai 4 pientä annosta
Maapähkinävoi-raakagranola:
- 1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
- 1 dl manteleita tai cashewpähkinöitä
- 4 rkl maapähkinävoita
- n.10 pientä kivetöntä taatelia tai 5 kivetöntä medjool-taatelia
- ¼ tl suolaa
Kerroksiin
- 2,5 dl (1 purkki) Fazer Aito Kaurakaakaokastike
- 2,5 dl (1 purkki) Fazer Aito Kaurakinuskikastike
Valmistus
- Sekoita tehosekoittimessa kaikki raakagranolan ainekset yhteen. Murustele granola rasiaan ja laita granola vähintään 20 minuutiksi pakastimeen.
- Valmista kerrosvanukas laittamalla vuorotellen annosmaljaan vaahdotettua Fazer Aito Kaurakaakokastiketta, vaahdotettua Kaurakinuskikastiketta ja raakagranolaa niin monta kerrosta kuin annosmaljaan mahtuu.
Resepti ja kuva: Fazer Aito