Loihdi itse komeat kakunkoristeet – tässä muovailtavan suklaamassan helppo ohje!
Tällä ohjeella syntyy muovailtava suklaamassa, josta loihdit helposti vaikkapa koristeet kakun päälle tai juhlapöydän iloksi.
Ainekset
- 200 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus vähintään 65 %)
- 100 g glukoosisiirappia
Valmistus
- Sulata suklaa mikrossa 10 sekuntia kerrallaan. Sekoita joka välissä lusikalla. Voit myös sulattaa suklaan vesihauteessa.
- Kun suklaa on täysin sulaa, sekoita joukkoon glukoosisiirappi. Peitä massa kelmulla ja anna jähmettyä yön yli huoneenlämmössä.
- Seuraavana päivänä: vaivaa massaa käsin, kunnes se on tasaista ja helposti muovailtavaa.
- Muovaile massa haluamallasi tavalla.
Resepti: Dansukker