Uutuus: Moilas gluteeniton valkosipulileipä ja evässämpylä
Moilas on tuonut kauppoihin kaksi gluteenitonta leipävaihtoehtoa. Tuotteet löytyvät pakastealtaasta.
Gluteeniton valkosipulileipä mozzarellalla
Moilas gluteeniton valkosipulileipä on valkosipuliöljyllä ja mozzarellalla päällystetty ohut ja mehevä leipä. Leipä on helppo tuunata esimerkiksi alkupalaksi tai salaatin lisukkeeksi vaikkapa oliivitapenadella tai muutamalla tipalla chiliöljyä. Leipä on esipaistettu pakaste, joka paistuu 225 °C uunissa noin 10 minuutissa.
Moilas Gluteeniton Valkosipulileipä on gluteeniton, vehnätön, laktoositon, soijaton, pähkinätön ja kananmunaton, 2 kpl 180 g pakkauksessa.
Reilu evässämpylä gluteenittomana
Gluteenitonta ruokavaliota noudattava joutuu harmittavan usein lähtemään tyhjin käsin valmisleipäpisteeltä.
Moilas gluteeniton evässämpylä on iso ja mehevä sämpylä, jossa on mukana auringonkukan- ja pellavansiemeniä. Pakkasesta napattava tuote on valmiiksi kypsennetty. Jäinen sämpylä lämpenee mikroaaltouunissa minuutissa, tai sen voi jättää sen sulamaan tunniksi huoneenlämpöön.
Tuote on gluteeniton, vehnätön, laktoositon, soijaton, pähkinätön, ja kananmunaton, 3 kpl / 360 g pakkauksessa.
Tuotetiedot
Valkosipulileipä
Vesi, maissitärkkelys, laktoositon mozzarella-juusto (MAITO), rapsiöljy, riisijauho, perunatärkkelys, tapiokatärkkelys, perunahiutale, kuivahiiva, palmurasva, valkosipuli (2 %), riisihapatejauhe, sokeri, suola, psyllium, täysjyväriisijauho, sakeuttamisaine (E 415), nostatusaineet (E 500, E 450), hedelmäsokeri, perunakuitu, emulgointiaine (E 471), persilja. Palmurasva on RSPO-sertifioitu.
Evässämpylä
Vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, auringonkukansiemen, riisijauho, täysjyväriisijauho, riisihapatejauhe, pellavansiemen, rapsiöljy, melassi, sakeuttamisaineet (E 464, E 412), hiiva, suola, psyllium, omenakuitu, laktoositon MAITOJAUHE, hedelmäsokeri, perunakuitu, karamellisiirappi, nostatusaineet (E 500, E 450), emulgointiaine (E 471).
Lähde ja tuotekuvat: Moilas Oy