Herkulliset gluteenittomat browniet
Nam! Nämä herkut ovat täydellistä tarjottavaa kahvipöytään! Gluteenittomat browniet valmistuvat helposti ja maistuvat tietysti todella herkulliselta.
Ainekset
- 200 g voita
- 300 g tummaa suklaata
- 200 g gluteenittomia yleisjauhoja
- 200g pilkottuja hassel- tai saksanpähkinöitä (voi jättää halutessaan pois)
- 400 g sokeria
- 6 kananmunaa
- 2 tl leivinjauhetta
Valmistus
- Sulata varovasti voi ja suklaa yhdessä.
- Sekoita erillisessä kulhossa yhteen jauho, leivinjauhe ja sokeri.
- Sekoita munat jauhoseokseen, jonka jälkeen sekoita joukkon myös voi-suklaaseos.
- Lisää pähkinät taikinaan.
- Kaada taikina 150 x 200 mm kokoiseen öljyttyyn vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30 minuutin ajan.
- Leikkaa sopiviksi paloiksi. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi jäätelön kanssa.
Resepti: Coeliac UK