Maidoton ja gluteeniton mac and cheese

Juustonmakuisesta herkusta voi nauttia myös ilman gluteenia tai maitoa. Kokeile tätä helppoa arkiruokareseptiä!

Ainekset

  • 300 g gluteenitonta makaronia
  • 2 prk (500 ml) Aito Kauraruoka Juustonmakuista
  • loraus oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 5 timjaminoksaa
  • 1 rkl kuivattua valkosipulia
  • ½ tl savustettua paprikajauhetta
  • 1/3 tl valkopippuria
  • 1 ½ tl suolaa
  • gluteenittomia korppujauhoja
  • koristeluun: timjamia ja paahdettua sipulirouhetta

Valmistus

  1. Keitä makaroneja 10 minuutin ajan ja huuhdo. Kuutioi sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita oliiviöljyssä viiden timjaminoksan kanssa noin 3 minuutin ajan.
  2. Lisää mausteet ja Aito Kauraruoka Juustonmakuinen. Kiehauta noin 3 minuutin ajan. Poista timjaminoksat ja lisää 1 rkl korppujauhoja.
  3. Yhdistä makaronit ja kastike uunivuokaan. Kuorruta vuoka korppujauhoilla ja lorauksella oliiviöljyä. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan, kunnes pinta on kullanruskea. Koristee timjamilla ja paahdetulla sipulirouheella.

Resepti: Fazer Group